Bambi 1, 2 og 3

  • 30.07.2016, 20:46

Gårsdagen var så utrolig morsom, og det var så godt å se igjen alle mine venner fra tiden på videregående! Dessverre tok jeg ikke med kameraet, da alkohol gjerne gjør meg litt ekstra klumsete. Men uansett, kvelden var strålende, og jeg gleder meg så masse til neste gang. 

Skrev jo igår at jeg skulle vise dere antrekket jeg hadde på meg, men idet jeg hadde funnet location og satt opp kameraet, tror du ikke en søt liten bambi kom fredfullt ut fra skogen. Hadde så utrolig lyst til å ta litt bilder av den, så jeg løp tilbake for å finne riktig objektiv. Den var selvfølgelig ikke der da jeg kom tilbake, men tålmodig som jeg "er" satte jeg meg på noen høyballer for å vente. Etter 30 minutter (ja, jeg ventet faktisk i 30 minutter sittende på en høyball med kameraet i øyet) hoppet det forsiktig ut tre søte små. Tror du jeg ble gira! 

 

Av en eller annen merkelig grunn funket ikke zoomen, så jeg måtte ta til takke med 70mm istedenfor 300mm. Derfor ble bildene så som så, men jeg vil så gjerne vise dere allikevel. 


 

Nå skal jeg og Simen en tur å bowle. Har fått skikkelig sansen for det i det siste! Vi snakkes :-)

 

 

- M

Henriette Celin

30.07.2016 kl. 21:52
Flotte bilder! ^^

Karina Larsen

30.07.2016 kl. 21:53
Så fine bilder :) Ønsker deg en god helg :)

Search

Bloggdesign

hits