Bambi 1, 2 og 3

  • 30.07.2016, 20:46

Gårsdagen var så utrolig morsom, og det var så godt å se igjen alle mine venner fra tiden på videregående! Dessverre tok jeg ikke med kameraet, da alkohol gjerne gjør meg litt ekstra klumsete. Men uansett, kvelden var strålende, og jeg gleder meg så masse til neste gang. 

Skrev jo igår at jeg skulle vise dere antrekket jeg hadde på meg, men idet jeg hadde funnet location og satt opp kameraet, tror du ikke en søt liten bambi kom fredfullt ut fra skogen. Hadde så utrolig lyst til å ta litt bilder av den, så jeg løp tilbake for å finne riktig objektiv. Den var selvfølgelig ikke der da jeg kom tilbake, men tålmodig som jeg "er" satte jeg meg på noen høyballer for å vente. Etter 30 minutter (ja, jeg ventet faktisk i 30 minutter sittende på en høyball med kameraet i øyet) hoppet det forsiktig ut tre søte små. Tror du jeg ble gira! 

 

Av en eller annen merkelig grunn funket ikke zoomen, så jeg måtte ta til takke med 70mm istedenfor 300mm. Derfor ble bildene så som så, men jeg vil så gjerne vise dere allikevel. 


 

Nå skal jeg og Simen en tur å bowle. Har fått skikkelig sansen for det i det siste! Vi snakkes :-)

 

 

- M

Bildedryss: Sjøboden

  • 29.07.2016, 18:23


Topp fra Vero Moda, Shorts fra Cubus, Clutch fra bestemor og Sko fra Bethula by Birkenstock

 

Vi spiste dampede blåskjell i hvitvin med pommesfrites, og fy så godt det var! Var litt skeptisk til pommesfrites og blåskjell miksen, men nå, nå vil jeg ha med meg kokken hjem! Son er absolutt et sted jeg skal tilbake til, og forhåpentligvis får jeg med meg Simen. Da blir det spa og ikke minst en ny tallerken på Sjøboden. 

For øyeblikket sitter jeg faktisk å sminker meg mens jeg blogger. Klokken syv må jeg nemlig dra avgårde for å hente Simen, før vi drar videre på låvefest! Min venninne fra videregående feirer 20års dagen sin idag, så det blir super koselig! Kos dere masse i helgen, og drikk med måte! 

 

 

- M

Let's get this day started

  • 29.07.2016, 15:13

Som egentlig startet for mange timer siden. Og først nå legger jeg til hvor støvete skjermen på macen har blitt. Uansett! Det er på tide å få gjort litt kontorarbeid. Bloggen må ryddes, og mailen må sorteres. Begynte litt smått i går, så har kommet et godt stykke på vei, men fortsatt mye som gjenstår! Utrolig hva man finner etter fire år med blogginnlegg, og det er mye 15 år gamle Malin absolutt burde tenkt over før hun publiserte! Haha, huff. 

 Antrekksbilder kommer senere, nå må jeg hoppe i mailen!
Vi snakkes, og god fredag 

 

 

- M

Ny blogg!

  • 27.07.2016, 14:40

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Search

Bloggdesign

hits